Hej og hjertelig velkommen til hjemmesiden Cool

Mit navn er Lene Grue Hansen, jeg er 47 år og gift med Hans-Henrik 51 år. Sammen har vi tre piger: Louise (22), Katrine (19) og Emma (18). Louise er bosat i Odense med hendes kæreste. Louise er universitetsstuderende og kæresten er forsikringselev. De to hjemmeboende piger: Katrine er netop blevet student fra Rosborg Gymnasium og Emma kan efter sommerferien gå igang med sidste år på HHX - Campus Vejle. 

Vi bor i et 2-plans hus på Fyrrevænget i Billund - meget centralt og tæt på bymidten, og dermed i kort afstand til både bibliotek, indkøb og den meget aktuelle og interessante LEGO House byggeplads. Interessant pga. de mange maskiner mm. - spændende for dagplejebørnene at følge med i.

Når vi skal længere væk på tur skifter vi klapvogn/barnevogn ud med Christiania-cyklen, hvor børnene bliver spændt forsvarlig fast og får cykelhjelm på.

I Dagpleje Hjerterum har dagplejebørnene rigelig plads at bevæge sig på - ude såvel som inde.

Udenfor er der et stort indhegnet legeområde med sandkasse og legehus og en hel del forskellige legesager for de forskellige alderstrin. Her er der fast køreunderlag (ca. 200 kvm.) og det giver rig mulighed for at anvende de mange køretøjer mm. Derudover er der adgang til indhegnet og lukket have med mulighed for at boltre sig i græsset og spille bold mm. Derudover er der gyngestativ m/bl.a sansegynge og ikke mindst trampolin og rutchebaner. Det er også her i haven, at vi plukker blomster, høster frugt, og ellers går på opdagelse. 

Indenfor kan børnene opholde sig i det meste af stueetagen med enkelte undtagelser. Der er et egentligt legeværelse, hvor der forefindes næsten alt tænkeligt legetøj, der på den ene eller anden vis kan være med til at udvikle børnene. MEN alt er IKKE fremme på en gangSmiler stort.

Frokosten indtager børnene i husets køkken siddende på trip trap stole eller lignende.

Dagplejebørn og forældre bydes hver morgen velkommen i huset eneste indgang/bryggers. Det er også her børnene har deres kurve mm. til opbevaring af skiftetøj, bleer og lignende. Puslepladsen forefindes også her, hvor der er varmt vand med det samme. De lidt større børn, der anvender potte er selvfølgelig at finde på badeværelset.

Børnene sover i barnevogne tilhørende Dagpleje Hjerterum - alle selvfølgelig med godkendte seler. Når de bliver større er der mulighed for at sove på en madras på legeværelset - det afhænger altid af det enkelte barns sovevaner.

På de næste mange sider (se fanebladene til venstre) kan du søge diverse oplysninger, men skulle der alligevel været noget, som du ikke synes, at du får svar på, så ring eller skriv endelig.

GOD FORNØJELSE MED HJEMMESIDEN - god læselystSmiler

Hjertelig hilsen LENE Hjerte