Fredag den 17. december 2010

HJEMME HOS MATHILDE

Kære Julle,

Endelig blev det min tur til at have dig på besøg en hel weekend. Og sikke en weekend vi har haft, vi har været i Kolding Storcenter og købe julegaver sammen med min mor, fra og Tobias. Sikke mange gaver vi fik købt :-) Vi har også været ude ved vores nye hus og spise pølser, puha, det var en rigtig kold fornøjelse, men du fik set, hvor jeg skal bo, når du kommer på besøg næste år :-) vi har også lavet en hel masse lækker konfekt, som vi spiste noget af søndag, da vi havde besøg af min kusine Sofia og fætter Frederik. Vi har haft så travlt i weekenden, at du slet ikke har haft tid til at lave de drillerier vi eller havde aftalt vi skulle. Det må vi gøre næste år, når du kommer med Tobias hjem.
PS. Tusind tak for gaven, nu kan jeg rigtig øve figurer og farver med den fine bog.

Fredag den 10. december 2010

HJEMME HOS MAX

Kære Julle,

Tak fordi du besøgte mig inden jul, det var jolige før du ikke nåede det, da jeg blev syg. Vi har rigtig hygget os sammen, dog måtte du flytte ud af sengen, da der ikke var plads. Jeg ligger nemlig "lidt" urolig, mor og far siger, at det er som at sove med en helikopeter. Du har også lært mine storebrødre Frede og Lasse at kende, de er smadder søde, især om morgenen, når de ikke kan spise deres chokoladejulekalender og giver det til mig. Du fik også lov til at smage og jeg tror godt du kunne lide det. Jeg havde håbet på, du skulle med mig ud at kælke. Vi bor nemlig lige ved siden af kælkebakken, men da du kom, forsvandt sneen, og i morgen skal du hjem og så skulle det begynde at sne igen, dårlig timing. Nå, nu skal jeg ind under dynen, det var super dejligt at have dig på besøg.

Fredag den 3. december 2010

HJEMME HOS CHRISTIAN

Kære Julle,

I denne weekend har du været med Christian hjemme. Fredag var du md ovre på Nicklas´skole og hente ham i SFO. Han blev meget glad, da I kom. Natten til lørdag sov du på Nicklas´ værelse, da du jo gerne ville se Pyrus.
Lørdag da vi stod op og havde fået morgenmad, skulle Christians mor på arbejde, så I hyggede hjemme. Lørdag aften lavede vi havregrynskugler, uhmm de var gode. Natten til søndag sov du sammen med Christian. Søndag morgen hyggede vi med rundstykker og markelade, det var rigtig hyggeligt. Christian fik lov ta at pakke sin gave op og han blev utrolig glad for den! Christian elsker bøger. Da Christian havde sovet middagslur tog I ud til farmor og farfra et par timer, så der kunne blive malet vinduer derhjemme. I havde rigtig derude. De bor ude på landet, så I fik masser af frisk luft. Da I kom hjem, var I meget trætte, så I kom hurtigt op under dynen...
Tusind tak for en rigtig god weekend.

Fredag den 26. november 2010

HJEMME HOS TOBIAS

Kære Julle,

Tak for en rigtig hyggelig weekend, det var godt, at du kom frem fra dit skjul mellem alt dukketøjet :-)
Fredag var jeg ikke helt frisk, men jeg blev rigtig glad, da Mathilde havde dig med hjem til mig. Vi hyggede fredag aften med en lækker skål og Anna og Lotte i fjernsynet. Og du Julle sov sammen med mig i min seng.
Lørdag var vi alle i Lalandia for at kalde på selve Julemanden. Han kom heldigvis og var med til at danse om juletræet og så havde han slikposer med til alle de søde børn.
Søndag var vi ude i sneeen, men du havde jo glemt den flyverdragt, så du måtte låne noget af Mathildes dukketøj, så du ikke skulle fryse. Vi var ude at kælke, det var bare rigtig sjovt. Hov, forresten Julle mange tak for den fine gave, den har vi studeret flittigt. Søndag bagte vi også brunkager og spiste en masse af dem, da vi havde besøg af min grandkusine Smilla og hendes far og mor. Orv! Forresten kan du huske, da du røg af kælken og blev helt fuld af sne. På vej hjem fra vores kælketur gik vi forbi, hvor Max bor og var så heldige, at han stod ved vinduet, så vi kunne vinke til ham.
Tak for en dejlig weekend.

Søndag den 13. december 2009

HJEMME HOS MARIE

Kære Julle,

I fredags den 11. december skulle du endelig med mig hjem. Da min mor Malene og far Morten havde hentet os tog vi ned og handlede, og du fik lov at sidde i vognen, mens jeg gik ved siden af. Da vi så kom hjem til mig, hvade jeg travlt med at vise dig mit værelse og alle mine legesager, vi drillede rigtigt min mor, for vi rodede hele værelset og stuen til, og kan du huske, at du gemte dig, da vi skulle i seng, men vi hyggede og snakkede lidt, inden vi faldt i søvn.
Lørdag morgen fik vi besøg af min mormor og hun syntes, at du var rigtig sød. Til middag gik vi en lang tur rundt i hele hyen med julekort, og så fik vi boller og saftevand omme ved min bedste.
Søndag julehyggede vi hele dagen, og til aften kom min bedste og spiste sammen med os.
Øv, jeg ville ønske, at du kunne blive, men vi kan jo heldigvis lege omme i dagplejen, og så håber vi på, at du kommer på besøg igen til næste år.
Og husk, at på tirsdag den 15. december kan du være med til at holde min fødselsdag i dagplejen, så vi skal rigtig hygge.
Så 1000 Tak for en rigtig sjov weekend.

Torsdag den 10. december 2009

HJEMME HOS MALOU

Hej Julle,

Mange tak for denne gang. det var rigtig hyggeligt at have dig med hjemme, så du kunne se, hvordan jeg bor.
Det var ærgerligt, at jeg var for træt til at komme til gymnastik tirsdag, det plejer ellers at være rigtig sjovt.
Kan du huske, at vi holdt fri hele onsdag, hvor vi hyggede med min mor derhjemme. Og senere var du med ovre hos min mormor for at blive passet. Hold da op, hvor fik vi drillet dem alle den dag. Torsdag legede vi også sammen derhjemme med alle de fine pakker, som jeg får af julemanden hver dag.
Ærgerligt, at du skal afsted igen, ellers skulle vi rigtig have hygget i weekenden i Lalandia og til familiejulefrokost.
Tak for besøget og jeg håber snart, at du vil komme og besøge mig igen.


Søndag den 6. december 2009

HJEMME HOS MATHILDE

Kære Julle,

Så blev det endelig min tur til at vise dig, hvor jeg bor.
Tusind tak for en rigtig hyggelig weekend. Det var så hyggeligt, da vi fredag var ude og købe julegaver sammen med min mor og morfar - gad nok vide, hvem der skal have alle de fine gaver??? Det var godt vi havde klapvognen og dynen med, da det ellers var blevet en våd og kold fornøjelse for os to .
Mums, en masse kager vi fik bagt lørdag; brunkager og pebernødder. Du Julle bagte så mange, at vi slet ikke kunne spise dem alle, så derfor har min mor Karen og far Lars lavet en lille godtepose til alle de dejlige piger i Dagpleje Hjerterum.
I dag 2. søndag i advent har vi været på julebesøg hos min fætter Frederik og min kusine Sofia, de syntes du var så sød Julle. Faktisk havde de også været så heldige at have en nisse med hjemme fra deres børnehave og sikke en masse drillerier den havde lavet hos dem.
Hos Frederik og Sofia spiste vi æbleskiver , det var rigtig lækkert.
Så endnu engang tak for en rigtig dejlig weekend.

Søndag den 29. november 2009

HJEMME HOS EMMA CLARA

Kære Julle,

Emma Clara er lige her. Tak for en rigitg sjov weekend sammen med mine forældre - moren Line og faren Christian. Kan du huske, da vi var i skoven for at samle grankogler og mos til vores adventskrans? Du havde lånt min dukke Lises regntøj, så du ikke blev kold og våd.
Søndag i advent var vi i julekirke sammen for første gang, hvor de yndige store piger sang så smukt. Jeg havde nissehue og nissekjole på.
Tak for en dejlige juleweekend. Vi sluttede weekenden af med at danse og spise æbleskiver, som min mor havde lavet. Hmm!
PS. Jeg glemte helt at fortælle, at du jo også mødte min farmor og farfar, som havde nissesko med til mig. Dem tog jeg på, da vi dansede, og du lånte en fin kjole og mine gamle baby sko. Ha´Ha´.... det så sjovt ud.