HJERTERUMS GÆSTER

Kære besøgende. Tak for du/I besøger min hjemmeside.
Skriv meget gerne en hilsen her i gæstebogen.
Kort eller lang, ris eller ros, med eller uden foto - ganske som du har lyst til.
Klik på den blå knap og du kommer videre.

14-06-2015

Henriette Skovbjerg-Kjær

Den bedste dagplejemor man kan få, Lene er der 100% for børnene! Da Lene fortalte os at hun var klar igen efter sin rygoperation krævede det ikke meget overvejelse fra vores side at komme frem til at Anna skulle tilbage til "Dagpleje Hjerterum":-) Vores
ældste datter er også blevet passet deromme og hun elsker stadig at komme med om til Lene engang imellem og gi hende en krammer:-)
Børnene hygger sig super meget omme ved Lene, der bliver spillet musik og danset, de ta'r ud og kigger på dyr, de er kreative
og laver i det hele taget bare rigtig mange spændende ting deromme!
Lene formår at få børnene til at være trygge lige med det samme og hun kan læse dem og se hvilke behov det enkelte barn har!
Vi giver meget gerne vores bedste anbefalinger til "Dagpleje
Hjerterum" og glæder os til at du skal være en del af Annas og vores liv de næste 2 år:-)

14-06-2015

Janni Risom

Lene er den bedste dagplejemor man kunne ønske sig. Børnene elsker at være der og hun elsker dem. De laver meget med musik, kreativitet, gymnastik og udendørs leg. Begge mine børn har været ved Lene og begge været blefri inden 2,5 år fordi det er en daglig
hyggelig rutine hos hende. Jeg sætter stor pris på alle de billeder og kreative ting som du og børnene har lavet hos dig. Min datter Malou på 6 år siger stadig tit at hun savner Lene. Og min søn Malik på 3,5 år er så pave stolt af sin rygsæk med navn på som
han har fået af Lene, at han ikke vil bruge dem de har i børnehaven for han har sin egen skoletaske fra Lene 😊 Kan helt sikkert anbefales.

12-06-2015

Christina Hansen

Vi har lige flyttet Victor tilbage til Lene, da hun nu er raskmeldt igen. :)
Det er en fantastisk dagpleje, hvor Victor er glad for at blive afleveret om morgenen, og ikke vil med hjem om eftermiddagen.
Lene har en helt speciel kærlighed til
børnene, som smitter af på både forældre og børn.
Vi kan varmt anbefale dagpleje hjerterum :)

11-06-2015

Bettina julius

Dagpleje hjerte rum er den bedste dagpleje i Billund.. Børnene lærer utrolig meget og Lene er super kærlig.. Børnene elsker hende.. Kan varmt anbefale dagpleje.. Har haft begge børn i pasning ved Lene.. Og børnene savner hende 😄

30-08-2012

AnneDorte

Hej kære "Nene".

Så er den nye hverdag startet og den køre bare der ud af. Ville jo stadig ønske Christian kunne gå i børnehave ved dig, for du er bare det bedste! Du skal vide vi har været utrolig glade for dig og du har ALTID stået med en åben
dør. Det har været en fornøjelse at aflevere sit barn ved dig med den viden at han elsker det! Han elsker dig og din famile!

I fredags da jeg hentede ham i børnehave åndede han lettet op og sagde
"Nu er det slut"
Hvad er slut, Christian?

"At gå i min børnehave"
Nej, du skal da i børnehave igen på mandag.
"Nej, mor. Mig skal om til min Nene igen"

Åhh det lille pus.... Måtte jo skuffe ham, men sagde vi snart skulle om og besøge dig og de "små" skrubber!

Men hvis
der engang skulle komme en Nikolajsen mere, så ved vi hvor vi skal skrives op til en plads :)

Knus fra Nicklas & Christian, Sylvester & AnneDorte

Hjemmeside 16-08-2012

Laila

Hej Lene.
Det er en fin hjemmeside du har.
Kh. Laila.

05-04-2011

Janni Eeg Risom

Hej Lene.
Jeg ville bare fortælle at vi savner dig, din skønne familie og Malous venner. Hvis ikke du havde fuldt hus, så var hun helt sikkert kommet tilbage.
Alle forældre skal vide at de skal vælge dig som dagplejer!
Dejligt at du er så kreativ med egen hjemmeside, nyhedsbreve, barnets bog og billedalbum samt alle andre ting som børnene laver hos dig og får med hjem.
Malou snakker stadig om jer og hun henter selv mappen og billedalbum frem fra dig og sidder og kigger og snakker om jer. Hun elsker at se alle de mange billeder som vi fik med på computeren.
Jeg er rigtig glade for alle de ting hun har lavet med billedrammer, malerier, aftryk osv. og alt hænger rundt i huset.
I var altid meget på tur, i hallen at lege med redskaber, på biblioteket osv. Og alt musikken som i brugte meget tid på var Malou glad for.
Der var forældre komsammen ved fødselsdage, inden ferier og vi har været rundt ved hinanden privat, hver gang rigtig hyggeligt.
Den frygt som forældrene har med sygdom og ingen gæstepleje, skal man ikke have ved dig. Du har meget sjældent været syg.
Børnene betyder helt sikkert noget for dig, du er opmærksom og du gør alt det bedste for dem. Du er god til at lære dem ting, de hjælper til i dagligdagen og bliver irettesat på en kærlig måde. Pottetræning har været en hyggestund, fra de var helt små og det er din gevinst at Malou var helt renlig inden 2,5 år.
Man ved først hvad man havde, når man ikke har det mere :) Desværre.
En kommunal dagpleje har ingen forældre komsammen, er meget sjældent på tur, er meget mere syge og børnene har ingenting med hjem og man har intet at sige.
Alle de største anbefalinger og tanker herfra :)
Knus fra Mads, Janni og Malou.

16-05-2010

pia

Hej, jeg skal til at starte op som privat dagplejer og vil også tildele hvert barn en farve på krus mm. kan kun finde noget i ikea men ville egentlig gernen have noget med hank. Må jeg spørge hvad du har og evt. hvor du har købt det?
v.h Pia

04-02-2010

Marie Morten og Malene

Kære Lene
1000 tak for mange dejlige timer, godt vi ikke skal undværre dig helt, glæder os til hver mandag m.m. hvor vi kan ses.
Knus og kram fra os

04-03-2009

Line (mor til E.C.)

Hej Lene og Co. Det er nogle geniale billeder du har fået taget Lene, vi har lige siddet og studeret dem hele familien:)
Hilsen line

26-02-2009

Sus

Hej Lene

Hvor er det en flot og informativ hjemmeside du her har fået kreeret. Tænk om alle gjorde ligeså meget ud af det som du !!!
Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med din dagpleje og håber du altid vil have søde og rare både forældre og børn at arbejde med og at disse sætter pris på det du gør og det du står for !!!

Kærlige hilsner
Sus